Tuesday 26 March 2019

Töitä ja brexit-pohdiskeluja

Toinen viikko töitä on takana ja rytmiin alkaa jo tottua. Maanantai 18.3 oli hiljainen päivä, lähdin jo kolmen tunnin työnteon jälkeen kotiin. Koska tiistait ovat vapaata, jäi mukavasti aikaa tutkia kaupunkia ja kävellä ympäriinsä. Shoppailu ei ole vielä oikein innostanut, mutta kävin syömässä paikallisessa Five Guys pikaruokapaikassa, joka on paikallinen hamppariketju. Hampurilaisen täytteet saa valita itse ja ruoka oli hyvää, mutta vähän kalliimpaa kuin mihin olen tottunut.

Loppuviikko töitä meni myös samalla kaavalla kuin ennenkin. Me tehtiin paljon samoja leipiä kuin viime viikolla. Challah-leivän letittämisessä kävi myös pieni läpimurto. Luulen, että se alkaa jo sujua. Opettelin myös käyttämään paikan hurmaavan hidasta tietokonetta ja printtaamaan etikettejä, joita pääsin liimaamaan pakkaamiini leipiin. 

Brexit on puhuttanut viimeaikoina paljon ja siitä on tullut keskusteltua töissäkin. Tuntuu, että suuri osa Skotlannista ei tahtoisi sitä, mitä en ollenkaan ihmettele. Aloite brexitin peruuttamiseksi on laitettu pystyyn ja se on saanut jo yli viisi miljoonaa allekirjoitusta. Toivon kovasti, että poliitikot saavat jotain järkevää aikaan asian suhteen, mutta en odota suuria. Sen ei pitäisi ihmeemmin vaikuttaa minun pysymiseen täällä, mutta kuka siitä koskaan tietää. Ainakin EU on nyt myöntänyt lykkäystä, joten sitä ei tarvitse murehtia ihan vielä.

Kuvaa leipomosta. Ikkunasta on hauska seurata ihmisvilinää töiden lomassa.

Almond twistejä.

Pretzeleitä.

Ja näin kätevästi ne leivät saa viipaloitua nätisti. Kuka olisi arvannut.

No comments:

Post a Comment